Antagningspoäng för Gastronomiprogrammet Kreativ matlagning vid Umeå universitet
Programkod: UMU-01226HT2016
Antagningspoäng för HT2016
Urval | BI | BII | HP | SA | BF |
---|---|---|---|---|---|
Urval 1 | 15.20 | 15.13 | 0.45 | 4.00 | |
Urval 2 | 12.50 | 13.07 | 0.30 |
För höstterminen år 2016 hade Gastronomiprogrammet Kreativ matlagning vid Umeå universitet antagningspoängen 15.20 i urvalsgrupp BI, 15.13 i urvalsgrupp BII och 0.45 i urvalsgrupp HP. Antagningspoängen för urvalsgruppen BF var 4.00 medan data saknades för urvalsgrupp SA.
Antagningsstatistik för HT2016
Totalt antal sökande
203
Antagna urval 1
40
Antagna urval 2
30
Under HT2016 sökte 203 personer till Gastronomiprogrammet Kreativ matlagning vid Umeå universitet varav 38 i första hand. Totalt antogs 40 personer i det första urvalet varav 17 var män och 20 var kvinnor. I det andra urvalet antogs 30 personer varav 14 var män och 13 var kvinnor. Totalt sett hade denna termin en könsfördelning om 44% män och 47% kvinnor. Utbildningen hade alltså en majoritet kvinnor denna termin.
HT2015
Antagningspoäng för HT2015
Urval | BI | BII | HP | SA | BF |
---|---|---|---|---|---|
Urval 1 | 17.80 | 17.94 | 0.85 | 0.00 | |
Urval 2 | 14.90 | 15.22 | 0.60 |
För höstterminen år 2015 hade Gastronomiprogrammet Kreativ matlagning vid Umeå universitet antagningspoängen 17.80 i urvalsgrupp BI, 17.94 i urvalsgrupp BII och 0.85 i urvalsgrupp HP. Antagningspoängen för urvalsgruppen BF var 0.00 medan data saknades för urvalsgrupp SA.
Antagningsstatistik för HT2015
Totalt antal sökande
269
Antagna urval 1
25
Antagna urval 2
25
Under HT2015 sökte 269 personer till Gastronomiprogrammet Kreativ matlagning vid Umeå universitet varav 64 i första hand. Totalt antogs 25 personer i det första urvalet varav 13 var män och 11 var kvinnor. I det andra urvalet antogs 25 personer varav 14 var män och 10 var kvinnor. Totalt sett hade denna termin en könsfördelning om 54% män och 42% kvinnor. Detta innebär att utbildningen hade en majoritet män för denna termin.
HT2014
Antagningspoäng för HT2014
Urval | BI | BII | HP | SA | BF |
---|---|---|---|---|---|
Urval 1 | 16.60 | 14.63 | 0.70 | 0.00 | |
Urval 2 | 15.77 | 14.63 | 0.65 |
För höstterminen år 2014 hade Gastronomiprogrammet Kreativ matlagning vid Umeå universitet antagningspoängen 16.60 i urvalsgrupp BI, 14.63 i urvalsgrupp BII och 0.70 i urvalsgrupp HP. Antagningspoängen för urvalsgruppen BF var 0.00 medan data saknades för urvalsgrupp SA.
Antagningsstatistik för HT2014
Totalt antal sökande
262
Antagna urval 1
40
Antagna urval 2
25
Under HT2014 sökte 262 personer till Gastronomiprogrammet Kreativ matlagning vid Umeå universitet varav 58 i första hand. Totalt antogs 40 personer i det första urvalet varav 18 var män och 21 var kvinnor. I det andra urvalet antogs 25 personer varav 12 var män och 13 var kvinnor. Totalt sett hade denna termin en könsfördelning om 46% män och 52% kvinnor. Utbildningen hade alltså en majoritet kvinnor denna termin.
Antagningspoäng Umeå universitetAndra utbildningar i Umeå