Antagningspoäng för Kulinarisk kock och måltidskreatör vid Örebro universitet
Programkod: ORU-69401HT2020
Antagningspoäng för HT2020
Urval | BI | BII | HP | SA | BF |
---|---|---|---|---|---|
Urval 1 | 13.00 | 14.27 | 0.00 | 0.00 | 3.00 |
Urval 2 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 99.99 | 0.00 |
Höstterminen år 2020 hade Kulinarisk kock och måltidskreatör vid Örebro universitet antagningspoängen 13.00 i urvalsgrupp BI, 14.27 i urvalsgrupp BII och 0.00 i urvalsgrupp HP. I urvalsgrupperna BF och SA hade utbildningen 3.00 respektive 0.00 i antagningspoäng.
Antagningsstatistik för HT2020
Totalt antal sökande
281
Antagna urval 1
120
Antagna urval 2
80
Under HT2020 sökte 281 personer till Kulinarisk kock och måltidskreatör vid Örebro universitet varav 108 i första hand. Totalt antogs 120 personer i det första urvalet varav 60 var män och 58 var kvinnor. I det andra urvalet antogs 80 personer varav 48 var män och 32 var kvinnor. Totalt sett hade denna termin en könsfördelning om 54% män och 45% kvinnor. Detta innebär att utbildningen hade en majoritet män för denna termin.
HT2017
Antagningspoäng för HT2017
Urval | BI | BII | HP | SA | BF |
---|---|---|---|---|---|
Urval 1 | 13.08 | 14.20 | 0.00 | ||
Urval 2 | 99.99 |
För höstterminen år 2017 hade Kulinarisk kock och måltidskreatör vid Örebro universitet antagningspoängen 13.08 i urvalsgrupp BI, 14.20 i urvalsgrupp BII och i urvalsgrupp HP. Antagningspoängen för urvalsgruppen BF var 0.00 medan data saknades för urvalsgrupp SA.
Antagningsstatistik för HT2017
Totalt antal sökande
266
Antagna urval 1
90
Antagna urval 2
60
Under HT2017 sökte 266 personer till Kulinarisk kock och måltidskreatör vid Örebro universitet varav 89 i första hand. Totalt antogs 90 personer i det första urvalet varav 57 var män och 32 var kvinnor. I det andra urvalet antogs 60 personer varav 44 var män och 14 var kvinnor. Totalt sett hade denna termin en könsfördelning om 67% män och 31% kvinnor. Detta innebär att utbildningen hade en majoritet män för denna termin.
HT2016
Antagningspoäng för HT2016
Urval | BI | BII | HP | SA | BF |
---|---|---|---|---|---|
Urval 1 | 14.70 | 14.73 | 0.50 | 3.00 | |
Urval 2 | 13.86 | 15.58 | 0.50 | 3.00 |
För höstterminen år 2016 hade Kulinarisk kock och måltidskreatör vid Örebro universitet antagningspoängen 14.70 i urvalsgrupp BI, 14.73 i urvalsgrupp BII och 0.50 i urvalsgrupp HP. Antagningspoängen för urvalsgruppen BF var 3.00 medan data saknades för urvalsgrupp SA.
Antagningsstatistik för HT2016
Totalt antal sökande
278
Antagna urval 1
90
Antagna urval 2
60
Under HT2016 sökte 278 personer till Kulinarisk kock och måltidskreatör vid Örebro universitet varav 103 i första hand. Totalt antogs 90 personer i det första urvalet varav 54 var män och 33 var kvinnor. I det andra urvalet antogs 60 personer varav 37 var män och 21 var kvinnor. Totalt sett hade denna termin en könsfördelning om 61% män och 36% kvinnor. Detta innebär att utbildningen hade en majoritet män för denna termin.
HT2015
Antagningspoäng för HT2015
Urval | BI | BII | HP | SA | BF |
---|---|---|---|---|---|
Urval 1 | 16.00 | 15.65 | 0.55 | 3.00 | |
Urval 2 | 14.10 | 12.84 | 0.35 | 3.00 |
För höstterminen år 2015 hade Kulinarisk kock och måltidskreatör vid Örebro universitet antagningspoängen 16.00 i urvalsgrupp BI, 15.65 i urvalsgrupp BII och 0.55 i urvalsgrupp HP. Antagningspoängen för urvalsgruppen BF var 3.00 medan data saknades för urvalsgrupp SA.
Antagningsstatistik för HT2015
Totalt antal sökande
369
Antagna urval 1
90
Antagna urval 2
60
Under HT2015 sökte 369 personer till Kulinarisk kock och måltidskreatör vid Örebro universitet varav 131 i första hand. Totalt antogs 90 personer i det första urvalet varav 46 var män och 42 var kvinnor. I det andra urvalet antogs 60 personer varav 31 var män och 28 var kvinnor. Totalt sett hade denna termin en könsfördelning om 51% män och 47% kvinnor. Detta innebär att utbildningen hade en majoritet män för denna termin.
HT2014
Antagningspoäng för HT2014
Urval | BI | BII | HP | SA | BF |
---|---|---|---|---|---|
Urval 1 | 16.10 | 17.02 | 0.80 | 0.00 | |
Urval 2 | 15.50 | 15.10 | 0.70 |
För höstterminen år 2014 hade Kulinarisk kock och måltidskreatör vid Örebro universitet antagningspoängen 16.10 i urvalsgrupp BI, 17.02 i urvalsgrupp BII och 0.80 i urvalsgrupp HP. Antagningspoängen för urvalsgruppen BF var 0.00 medan data saknades för urvalsgrupp SA.
Antagningsstatistik för HT2014
Totalt antal sökande
327
Antagna urval 1
70
Antagna urval 2
45
Under HT2014 sökte 327 personer till Kulinarisk kock och måltidskreatör vid Örebro universitet varav 103 i första hand. Totalt antogs 70 personer i det första urvalet varav 35 var män och 31 var kvinnor. I det andra urvalet antogs 45 personer varav 27 var män och 17 var kvinnor. Totalt sett hade denna termin en könsfördelning om 54% män och 42% kvinnor. Detta innebär att utbildningen hade en majoritet män för denna termin.
Antagningspoäng Örebro universitetAndra utbildningar i Örebro